Reactie plaatsen

Reacties

Fabian Hilgers
4 dagen geleden

Ik heb dankzij de hulp van Christa mijn havo diploma weten te behalen! Ze is lekker direct en enthousiast, en past haar hulp goed aan naar de hulpvraag.

Denisha
8 dagen geleden

Ik heb de begeleiding van Christa gekregen, omdat ik moeite had met leren. Ik wist niet waar ik moest beginnen met het leren voor een toets of voor mijn examen. We gingen samen zitten en kijken op welke manier ik dit het beste zou kunnen doen. Ik had wel de kennis, maar niet de inzicht. Christa heeft me hierbij geholpen, en mijn cijfers zijn omhoog gegaan. Ik stond 3 onvoldoendes, en ik ben mijn examen in gegaan met 0 onvoldoendes dankzij deze begeleiding die mij erg geholpen heeft. Ook werd ik geholpen met mijn black-outs, en wat ik kan doen als ik deze wel krijg. Ook heeft dat mij erg geholpen. Ik ben geslaagd voor mijn examens in 1keer. Dankzij deze deze begeleiding. Ik raad het heel erg aan!

Melisa Bahceci
10 dagen geleden

Tijdens leren bij leren heb ik enorm veel inzet en motivatie geleerd, ik heb mijn cijfers kunnen ophalen en waarschijnlijk kan ik dankszij dit nog over! het is echt nuttig en helpt je enorm verder in je schooljaar, ik had eerst echt negatieve beeld over school maar met de tijd werd dat minder dankzij Christa. Het heeft enorm veel impact opgeleverd, enorm veel tips en trucjes en over hoe ik bepaalde dingen moet leren, in andere woorden het is nuttig en behulpzaam. Bedankt dat ik hieraan deel mocht nemen